Kakor på Jemino.net

Vi använder kakor för att ta reda på hur många som använder tjänsten och hur tjänsten används. Kakor kan också användas till att spara inställningar, som gör det enklare att använda tjänsten. Det är inte nödvändigt att tillåta cookies när man besöker tjänsten och enskilda besökare kan inte identifieras.

I tjänsten används kakor från till exempel systemen google-analytics.com och tjänstens interna system.

Vad är kakor?

En kaka (också cookies) är en fil, som sparas på din dator eller mobil när du besöker olika webbtjänster. Filen innehåller uppgifter som används till att identifiera dig när du följande gång besöker tjänsten.

Är kakor farliga?

Kakor är inte farliga för datorn eller när du använder Internet. Kakor är vanliga textfiler och innehåller inga virusar. Filerna är små till storleken, så de tar mycket lite plats på din dator eller mobil om du tillåter kakor.

Kan jag tacka nej till kakor?

Du kan hindra sparandet av kakor genom att ändra inställningarna i din webbläsare. Bekanta dig närmare med din webbläsares instruktioner om hur du ändrar inställningarna.

Hur kan jag ta bort mina kakor?

Kakor sparas som vanliga textfiler, så de är lätta att ta bort från din dator eller mobil. Du hittar raderingskommandot i din webbläsares meny eller inställningar. I många webbläsare kan man inte ta bort enskilda kakor.

Mer information

Googles sekretesspolicy